Jednoduchý recept

Kedlubnová kaše

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17892

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 182 kcal
Kilojoule 760kJ
4% Sacharidy 13 g
17% Tuky 13 g
3% Sodík 55 mg
11% Bílkoviny 6 g

Kedlubnová kaše postup přípravy receptu:

1

Nejdříve oloupeme a očistíme kedlubny bez lístků, brambory a cukety a rozkrájíme na kostičky a cuketu na centimetrové plátky.

2

Rozpustíme polovinu tuku a podusíme na něm kedlubny, cukety a brambory, přidáme 100 ml vody a povaříme asi 15 minut pod pokličkou. Kedlubnovou nať natrháme a po 15 minutách vaření ji přidáme na 5-10 minut a ještě povaříme.

3

Celou směs rozmixujeme a přidáme zbylý tuk a žloutky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept