Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17894

Ingredience

350 g Brambory
400 g Celer řapíkatý
120 g Kuřecí prsa
6 kávová lžička Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 297 kcal
Kilojoule 1 243kJ
5% Sacharidy 19 g
26% Tuky 20 g
8% Sodík 166 mg
22% Bílkoviny 13 g

Celerová kašička postup přípravy receptu:

1

Nejdříve omyjeme brambory ve slupce a uvaříme je 25 minut. Oloupeme je a protlačíme je lisem na brambory.

2

Vezmeme 2 stonky celeru, očistíme je a nakrájíme na 1 cm silné plátky. Podusíme je na 1 lžíci tuku a 2 lžících vody doměkka asi 15 minut. K tomu přidáme ještě na 10 minut povařit maso pokrájené na kostičky. Lístky petrželky přidáme k masu a zelenině a prolisovaným bramborám. Vše ještě se zbylým tukem a trochou vody rozmixujeme na hladkou kaši.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept