Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17896

Ingredience

500 g Brambory
150 g Hovězí svíčková
50 g Játra krůtí
300 g Karotka
300 g Kedlubna
1 kávová lžička Kmín drcený
400 g Pórek
1 špetka Sůl
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 135 kcal
Kilojoule 564kJ
6% Sacharidy 21 g
2% Tuky 2 g
6% Sodík 114 mg
15% Bílkoviny 8 g

Jarní zeleninová kaše postup přípravy receptu:

1

Omyté brambory vaříme asi 25 minut. Vedle v tlakovém hrnci vaříme svíčkovou s kmínem a 250 ml vody asi 30 minut. Potom k tomu přidáme játra a vaříme dalších 10 minut.

2

Kedlubny a karotku nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka. Uvařené maso nakrájíme na kostičky.

3

Nakrájenou zeleninu uvaříme v tlakovém hrnce v masovém vývaru. Vše s masem rozmixujeme na kaši a přidáme i oloupané a prolisované brambory. Také vše smícháme.

4

Po rozmrazení necháme kaši přejít varem se lžičkou másla nebo kukuřičného oleje.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept