Jednoduchý recept

Kaše s nízkým obsahem alergenů

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 17907

Ingredience

20 g Celozrnné rýžové vločky
1 ks Hrušky
200 ml Hypoalergenní mléčná výživa

Nutriční hodnoty jedné porce

56% Kalorie 1,113 kcal
Kilojoule 4 658kJ
37% Sacharidy 133 g
69% Tuky 52 g
15% Sodík 300 mg
45% Bílkoviny 25 g

Kaše s nízkým obsahem alergenů postup přípravy receptu:

1

Nejdříve promícháme v kastrolu rýžové vločky se třemi čtvrtinami mléčné výživy. Pomalu začneme vařit a za stálého míchání 4 minuty vaříme.

2

Omyjeme, oloupáme a nastrouháme hrušku. Se zbytkem mléčné výživy přimícháme do uvařené kaše a můžeme chladnější podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept