Kaše s nízkým obsahem alergenů - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 14 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kaše s nízkým obsahem alergenů
Celkový čas: | 14 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 4 minut |
Autor: | Lucie Fojtíková |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (39%) |
ID receptu: | 17907 |
Ingredience
20 g | Celozrnné rýžové vločky |
1 ks | Hrušky |
200 ml | Hypoalergenní mléčná výživa |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 133g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 1g |
Vláknina | 26g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 126,9mg |
Vitamín E | 16,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hrušky mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Celozrnné rýžové vločky, Hypoalergenní mléčná výživa mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kaše s nízkým obsahem alergenů postup přípravy receptu:
1 | Nejdříve promícháme v kastrolu rýžové vločky se třemi čtvrtinami mléčné výživy. Pomalu začneme vařit a za stálého míchání 4 minuty vaříme. |
2 | Omyjeme, oloupáme a nastrouháme hrušku. Se zbytkem mléčné výživy přimícháme do uvařené kaše a můžeme chladnější podávat. |