Kaše s broskví - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 12 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Kaše s broskví
Celkový čas: | 12 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 2 minut |
Autor: | Lucie Fojtíková |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (39%) |
ID receptu: | 17914 |
Ingredience
1 ks | Broskve |
20 g | Celozrnné rýžové vločky |
1 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
100 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 212kJ
9% Sacharidy 32 g
23% Tuky 18 g
0% Sodík 4 mg
6% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 32g |
---|---|
Cholesterol | 24,0mg |
Draslík | 342,0mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 11,9mg |
Vitamín E | 1,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 22,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Broskve, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Celozrnné rýžové vločky, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Kaše s broskví postup přípravy receptu:
1 | V hrnci uvaříme vločky s vodou asi 2 minuty, přidáme máslo a promícháme. |
2 | Omyjeme broskev, sloupneme v horké vodě slupku, broskev rozpůlíme a bez pecky ji rozmixujeme na kaši. |
3 | Broskev přimícháme do vločkové kaše. |