Jednoduchý recept

Krevetová omeleta fu jong

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (70%)
ID receptu: 17922

Ingredience

350 g Krevety tygří - loupané
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 ks Pórek
250 g Solamyl
180 g Sójové výhonky
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí
180 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 525kJ
23% Sacharidy 84 g
25% Tuky 19 g
21% Sodík 425 mg
74% Bílkoviny 42 g

Krevetová omeleta fu jong postup přípravy receptu:

1

Krevety opláchneme vodou a vysušíme papírovými utěrkami. Poté je řádně obalíme v osoleném Solamylu.

2

Pórky nakrájíme na kolečka a žampiony na plátky.

3

Slunečnicový olej rozehřejeme ve woku, přidáme pórek a opékáme 3 minuty. Přidáme krevety a za stálého míchání opékáme dozlatova. K této směsi přidáme žampiony, sójové výhonky a vše opékáme ještě 2 minuty.

4

Vejce rozšleháme se 3 lžícemi vody, směs nalijeme do woku a necháme ztuhnout. Omeletu poté obrátíme.

5

Hotovou omeletu přesuneme na talíř, rozdělíme na čtyři díly a servírujeme ještě horkou ozdobenou smaženým pórkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept