Jednoduchý recept

Kozlíčkový (polníčkový) salát s celerem a řepou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (39%)
ID receptu: 17978
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

450 g Celer bulvový
230 g Červená řepa
1 kávová lžička Hořčice Dijonská
2 polévková lžíce Ocet Sherry
5 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
220 g Řepa žlutá
4 šálek Salát Polníček
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 199 kcal
Kilojoule 832kJ
5% Sacharidy 20 g
15% Tuky 11 g
17% Sodík 342 mg
4% Bílkoviny 2 g

Kozlíčkový (polníčkový) salát s celerem a řepou postup přípravy receptu:

1

Nejdříve ušleháme zálivku z hořčice, octa, oleje, pepře a špetky soli na hladkou směs.

2

Vedle v misce smícháme kozlíček (polníček) s oloupaným a nastrouhaným celerem, zalijeme zálivkou a promícháme.

3

Servírujeme na 4 talíře, jejichž okraje ozdobíme klínky doměkka uvařené a oloupané červené a žluté řepy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept