Jednoduchý recept

Fazolkovo - broskvový salát s mandlemi

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (39%)
ID receptu: 17982
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Broskve
1 ks Citrony
450 g Fazolky mražené
4 polévková lžíce Mandle
1 hrst Máta
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
1 špetka Sůl mořská
700 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 226 kcal
Kilojoule 946kJ
7% Sacharidy 25 g
17% Tuky 13 g
6% Sodík 119 mg
14% Bílkoviny 8 g

Fazolkovo - broskvový salát s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Dáme vařit osolenou vodu do hrnce a krátce v něm povaříme fazolky.

2

V míse promícháme vychlazené fazolky, opláchnuté, vypeckované a na měsíčky nakrájené broskve, nahrubo nasekané mandle a nadrobno nasekanou hrstku čerstvé máty. Salát opepříme, osolíme mořskou solí, zalijeme citronovou šťávou s olejem a promícháme.

3

Před podáváním dáme salát vychladit do ledničky, aby se odležel.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept