Recept

Polévka z fazolových lusků s krupicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 1799
Kategorie: Zahuštěné polévky

Ingredience

200 g Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 ks Petržel - nať
0,5 ks Polévkové kostky Vitana
100 g Pórek
2 polévková lžíce Pšeničná krupice
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 88 kcal
Kilojoule 368kJ
3% Sacharidy 9 g
6% Tuky 5 g
2% Sodík 31 mg
6% Bílkoviny 3 g

Polévka z fazolových lusků s krupicí postup přípravy receptu:

1

Na másle zpěníme pórek s petrželovou natí a fazolovými lusky rozkrájenými na tenké nudličky a podusíme.

2

Poté přilijeme 1 litr vody, přidáme 1/2 masoxu a povaříme 4 minuty.

3

Za stálého míchání přisypeme krupici a vaříme 7 minut.

4

Na závěr přilijeme rozkvedlané vejce, necháme je v polévce srazit a polévku odstavíme.

5

Polévku posypeme nasekanými lístky petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept