Jednoduchý recept

Chlebíčky s prosciuttem a parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (39%)
ID receptu: 18012
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

4 plátek Chléb toastový
2 kávová lžička Hořčice Bornier - hrubozrnná
3 kávová lžička Máslo čerstvé
1 ks Okurka salátová
1 špetka Pepř černý mletý
4 plátek Prosciutto sušené
45 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 051kJ
8% Sacharidy 27 g
16% Tuky 12 g
21% Sodík 427 mg
18% Bílkoviny 10 g

Chlebíčky s prosciuttem a parmezánem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve utřeme v misce máslo s hořčicí.

2

Mezitím v topinkovači nebo troubě upečeme tousty z toustového chleba. Topinky potřeme hořčicovým máslem a na každou dáme plátky prosciutta a kolečka salátové okurky.

3

Chlebíčky ozdobíme hoblinkami parmezánu. Opepříme a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept