Recept

Šakšuka - jídlo z Tunisu

  • Tunis
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 1804
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Česnek
2 ks Cibule
5 polévková lžíce Olej stolní
8 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
8 ks Rajčata
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 248 kcal
Kilojoule 1 036kJ
6% Sacharidy 21 g
20% Tuky 15 g
8% Sodík 151 mg
19% Bílkoviny 10 g

Šakšuka - jídlo z Tunisu postup přípravy receptu:

1

Česnek a cibuli nakrájíme na plátky a podusíme na oleji.

2

Přidáme nakrájené papriky, z nichž jsme odstranili jadřince a nakrájíme oloupaná rajčata.

3

Osolíme směs, zalijeme vodou a zeleninu dusíme.

4

Přidáme vejce, osolíme, opepříme a necháme přejít varem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept