Recept

Studená ředkvičková polévka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18053

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
400 ml Jogurt bílý
1 kávová lžička Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
20 ks Ředkvička
1 polévková lžíce Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 94 kcal
Kilojoule 394kJ
3% Sacharidy 10 g
6% Tuky 4 g
8% Sodík 158 mg
8% Bílkoviny 5 g

Studená ředkvičková polévka postup přípravy receptu:

1

Omyté ředkvičky (3/4 množství) najemno nastrouháme. Přidáme k nim jogurt, olej, citronovou šťávu, sůl, pepř a vše dobře rozmícháme.

2

Směs nalijeme do misek a každou porci ozdobíme zbylými, na kolečka nakrájenými ředkvičkami.

3

Polévku můžeme posypat naklíčenými semínky ředkviček nebo nasekanou řeřichou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept