Recept

Hrnec s hovězím a telecím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18062

Ingredience

1 ks Bobkový list
3 ks Brambory
100 g Celer bulvový
1 ks Cibule
300 g Hovězí maso zadní
0,3 ks Květák
2 ks Mrkev kořen
2 ks Nové koření celé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Polévkové koření
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
300 g Telecí plec
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 332 kcal
Kilojoule 1 390kJ
9% Sacharidy 32 g
238% Tuky 179 g
19% Sodík 379 mg
65% Bílkoviny 36 g

Hrnec s hovězím a telecím masem postup přípravy receptu:

1

Vodu v hrnci uvedeme do varu, vložíme omyté hovězí a telecí maso, nahrubo nakrájenou, na oleji opečenou cibuli, bobkový list, nové koření a sůl. Vše zvolna vaříme, až je maso měkké.

2

Potom přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou mrkev, celer, pórek, kousek květáku a na čtvrtky nakrájené oloupané brambory. Vaříme tak dlouho, až je zelenina měkká.

3

Nakonec pokrm podle chuti přisolíme, opepříme a dochutíme polévkovým kořením.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept