Recept

Rýže s hráškem a paprikami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18067

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
1 ks Feferony
200 g Hrášek
2 polévková lžíce Olej sezamový
300 g Paprikové lusky čerstvé
250 g Rýže loupaná
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 347 kcal
Kilojoule 1 452kJ
18% Sacharidy 66 g
5% Tuky 4 g
12% Sodík 246 mg
21% Bílkoviny 12 g

Rýže s hráškem a paprikami postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou rýži uvaříme doměkka.

2

Na sezamovém oleji zpěníme česnek nakrájený na plátky, nakrájenou bílou část naťových cibulek a nasekanou feferonku. Přidáme omyté, na kostičky nakrájené papriky, přisypeme hrášek, osolíme a vše podusíme doměkka.

3

Potom vmícháme vařenou rýži, nakrájenou zelenou část cibulek a společně prohřejeme.

4

Vejce rozmícháme se solí a na pánvi vymazané olejem upečeme omeletu. Stočíme ji, nakrájíme na plátky a upravíme na zeleninovou rýži.

Poznámka

Použijeme různě barevné papriky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept