Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18077
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
2 ks Fenykl sladký - hlíza
4 ks Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Ementál (Primátor)
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 421kJ
1% Sacharidy 2 g
17% Tuky 13 g
22% Sodík 447 mg
90% Bílkoviny 50 g

Kuřecí prsa s fenyklem postup přípravy receptu:

1

Fenykly očistíme, vložíme do osolené vařící vody s kapkou citronové šťávy a povaříme asi 5 minut. Vyjmeme z vody, osušíme, rozpůlíme a odstraníme zbylý tvrdý stvol.

2

Omytá kuřecí prsa mírně naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi na rozehřátém oleji maso opečeme po obou stranách doměkka. Řízky přendáme na plech vyložený pečicím papírem, na každý položíme polovinu fenyklu a přikryjeme plátkem sýru.

3

Pokrm zapečeme v předehřáté troubě nebo pod grilem.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept