Jednoduchý recept

Vejce s uzenáči

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18083

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Uzenáče
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 351 kcal
Kilojoule 1 471kJ
0% Sacharidy 1 g
43% Tuky 32 g
13% Sodík 259 mg
27% Bílkoviny 15 g

Vejce s uzenáči postup přípravy receptu:

1

Uzenáče vykostíme, rozebereme na kousky a osmažíme na pánvi na másle (nebo na oleji).

2

Po několika minutách přilijeme rozšlehaná, osolená vejce a necháme je mírně ztuhnout.

3

Pokrm podáváme horký s chlebem nebo bílým pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept