Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 18085
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 ks Kapusta hlávková
125 ml Mléko polotučné
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
150 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 547 kcal
Kilojoule 2 287kJ
10% Sacharidy 38 g
55% Tuky 42 g
17% Sodík 332 mg
23% Bílkoviny 13 g

Smažená kapusta postup přípravy receptu:

1

Z mouky, vejce, mléka a soli připravíme řidší těstíčko, asi jako na kapání.

2

Očištěnou, omytou kapustu nakrájíme na čtvrtky a povaříme v osolené vodě několik minut. Kapustu vyjmeme, necháme okapat a osušíme v papírové utěrce.

3

Připravené čtvrtky kapusty obalíme v těstíčku a osmažíme na pánvi na rozpáleném oleji (nebo na sádle).

4

Podáváme s bramborovou kaší a rajčatovým salátem.

Poznámka

Mléko použijeme podle potřeby. Při přípravě těstíčka můžeme mléko nahradit pivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept