Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18086
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 stroužek Česnek
30 g Máslo čerstvé
5 polévková lžíce Mléko polotučné
1 špetka Muškátový květ
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sádlo škvařené
250 g Špenát listový čerstvý
3 hrst Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 938kJ
3% Sacharidy 9 g
61% Tuky 46 g
13% Sodík 254 mg
9% Bílkoviny 5 g

Špenátové vdolečky postup přípravy receptu:

1

Vejce s máslem umícháme, mírně osolíme a okořeníme špetkou muškátového květu. Přidáme v mléce namočenou strouhanku (2 hrsti), utřený česnek, pepř a nadrobno nasekaný, předem povařený špenát.

2

Ze směsi vykrajujeme lžící malé vdolečky. Obalíme je ve strouhance a usmažíme na pánvi na sádle (nebo na oleji) po obou stranách dozlatova.

Poznámka

Špenát uvaříme předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept