Recept

Ředkvičkový salát s bramborami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18096

Ingredience

3 ks Brambory vařené
30 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
20 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 706kJ
5% Sacharidy 17 g
12% Tuky 9 g
15% Sodík 292 mg
10% Bílkoviny 6 g

Ředkvičkový salát s bramborami postup přípravy receptu:

1

Ředkvičky omyjeme, nakrájíme na tenké plátky a pokapeme rozpuštěným máslem. Podle chuti osolíme a okyselíme octem.

2

Nakonec přidáme uvařené, na plátky nakrájené brambory a vše dobře promícháme.

3

Salát před podáváním ozdobíme natvrdo vařenými, nasekanými vejci a petrželkou.

Poznámka

Vejce předem uvaříme natvrdo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept