Recept

Fazolkový guláš s vepřovým masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18102

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Fazolové lusky zelené
500 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Saturejka
2 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová krkovička
200 ml Zakysaná smetana
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 237kJ
5% Sacharidy 17 g
57% Tuky 43 g
29% Sodík 575 mg
41% Bílkoviny 23 g

Fazolkový guláš s vepřovým masem postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Oloupanou cibuli jemně nasekáme. V kastrolu rozehřejeme sádlo, maso na něm opečeme. Přidáme cibuli, utřený česnek, sůl a pepř. Přilijeme vývar a dusíme 30 minut.

2

Očištěné a omyté fazolky krájíme na kousky dlouhé přibližně 2 cm, přidáme je k masu a dusíme ještě 20 minut.

3

V zakysané smetaně rozmícháme mouku, vlijeme do pokrmu. Nakonec guláš podle chuti přisolíme, opepříme a okořeníme saturejkou.

Poznámka

Servírujeme teplé. Vepřovou krkovičku můžeme nahradit bůčkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept