Jednoduchý recept

Hořčicová tvarohová omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18112

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
40 g Hořčice plnotučná
250 ml Mléko polotučné
40 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
250 g Tvaroh jemný

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 677kJ
1% Sacharidy 5 g
14% Tuky 11 g
2% Sodík 47 mg
19% Bílkoviny 11 g

Hořčicová tvarohová omáčka postup přípravy receptu:

1

Tvaroh našleháme s mlékem, přilijeme olej, citronovou šťávu, osolíme, osladíme podle chuti a přidáme hořčici. Vše dobře promícháme.

2

Nakonec do omáčky vmícháme jemně nakrájenou pažitku (nebo petrželku).

3

Podáváme k rybím pokrmům, k masům nebo k pokrmům z vajec. Omáčku můžeme použít i při přípravě zeleninových salátů.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept