Jednoduchý recept

Pivní fondue

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18113

Ingredience

300 g Chléb toastový
1 kávová lžička Hořčice
1 špetka Pepř černý mletý
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
450 g Sýr Ementál (Primátor)

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 283kJ
10% Sacharidy 37 g
39% Tuky 29 g
18% Sodík 367 mg
59% Bílkoviny 33 g

Pivní fondue postup přípravy receptu:

1

Do pánve vlijeme pivo, prohřejeme, přidáme na kostičky nakrájený sýr, podle chuti hořčici a pepř. Za stálého míchání sýr necháme roztavit.

2

Po částečném vychladnutí natřeme směs na plátky toastovécho chleba (nebo veky), rozložíme na suchý plech a v předehřáté troubě krátce zapečeme do zlatova.

3

Ihned podáváme k pivu nebo k čaji.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept