Recept

Švýcarský minutkový guláš

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18123

Ingredience

50 g Cibule
200 g Hovězí svíčková
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
50 ml Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
3 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
100 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
3 polévková lžíce Vývar z hovězích kostí
250 g Špagety, Makarony vařené
50 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 777 kcal
Kilojoule 3 250kJ
12% Sacharidy 42 g
54% Tuky 41 g
22% Sodík 449 mg
87% Bílkoviny 49 g

Švýcarský minutkový guláš postup přípravy receptu:

1

Očištěné, na hranolky nakrájené maso zprudka osmahneme ze všech stran na rozehřátém oleji. Přidáme na hranolky nakrájenou šunku, oloupanou, jemně nasekanou cibuli, vše smažíme přibližně minutu.

2

Směs zaprášíme moukou, mletou paprikou, krátce osmahneme, zalijeme vývarem (nebo vodou) a smetanou. Osolíme, asi 2 minuty ještě podusíme a upravíme na nahřáté talíře.

3

Maso obložíme uvařenými makarony a pokrm posypeme nastrouhaným sýrem.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé. Svíčkovou můžeme nahradit hovězí roštěnou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept