Recept

Růžičková kapusta se sýrem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 18141

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
500 g Kapusta růžičková
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 198 kcal
Kilojoule 830kJ
3% Sacharidy 11 g
14% Tuky 10 g
30% Sodík 605 mg
26% Bílkoviny 14 g

Růžičková kapusta se sýrem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou, omytou růžičkovou kapustu uvaříme v osolené a mírně oslazené vodě tak, aby zůstala na skus pevná.

2

Na rozehřátém oleji opečeme prolisovaný česnek, vložíme kapustu, krátce ji po všech stranách opečeme. Podle chuti osolíme, opepříme a před podáváním silně posypeme nastrouhaným Parmazánem.

3

Takto upravená kapusta je vhodnou přílohou k masům.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept