Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18159
Kategorie: Zelenina

Ingredience

300 g Brambory
2 ks Bujón hovězí
2 ks Cibule
500 g Kapusta růžičková
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ořechy vlašské
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
250 g Párky Debrecínské
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 399 kcal
Kilojoule 1 670kJ
8% Sacharidy 28 g
35% Tuky 26 g
66% Sodík 1 g
36% Bílkoviny 20 g

Kapustový hrnec postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, párky nakrájíme na plátky a obojí osmahneme na másle. Přidáme mletou papriku, promícháme, přilijeme vodu s kostkami bujónu a necháme vzkypět. Nakonec vmícháme rajčatový protlak.

2

Očištěnou růžičkovou kapustu omyjeme, rozkrojíme na poloviny a spolu s oloupanými, na kostky nakrájenými bramborami přidáme do základu. Vše vaříme 10-15 minut. Nakonec pokrm dochutíme solí.

3

Každou porci před podáváním posypeme nasekanými vlašskými ořechy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept