Recept

Španělské masové krokety

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18165

Ingredience

200 g Hovězí maso vařené
150 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
30 g Tuk
150 g Uzené maso vařené
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 877 kcal
Kilojoule 3 671kJ
2% Sacharidy 8 g
114% Tuky 85 g
10% Sodík 208 mg
31% Bílkoviny 17 g

Španělské masové krokety postup přípravy receptu:

1

Maso umeleme, osmahneme na tuku, zalijeme mlékem a povaříme dohusta.

2

Do směsi vmícháme rozšlehaná vejce, trochu strouhanky, hladkou mouku, sůl a pepř. Promícháme a tvarujeme krokety, které obalíme ve strouhance a usmažíme na pánvi na oleji po všech stranách dorůžova.

3

Podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept