Recept

Hrnec se zelím a šunkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18174

Ingredience

2 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín celý
1 kávová lžička Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
1,5 l Vývar z hovězích kostí
150 g Zakysaná smetana
250 g Zelí kysané
100 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 431 kcal
Kilojoule 1 803kJ
5% Sacharidy 19 g
42% Tuky 32 g
97% Sodík 2 g
49% Bílkoviny 27 g

Hrnec se zelím a šunkou postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, šunku nakrájíme na kostičky.

2

V hrnci na rozpáleném másle necháme zesklovatět cibuli a šunku, přidáme kysané zelí a podlijeme vývarem. Výrazně okořeníme a vše vaříme asi 20 minut. Nakonec přimícháme zakysanou smetanu a jemně nakrájenou pažitku.

Poznámka

K pokrmu je vhodné podávat pivo nebo červené víno.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept