Recept

Polévka s hovězím masem a krupkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18175
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

2 ks Cibule
400 g Hovězí ve vlastní šťávě
40 g Krupky trhané
1 kávová lžička Majoránka
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Polévkové kostky Vitana
1,5 l Voda pitná
200 g Zeleninová směs jarní - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 367kJ
5% Sacharidy 18 g
28% Tuky 21 g
1% Sodík 18 mg
42% Bílkoviny 23 g

Polévka s hovězím masem a krupkami postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém másle krátce podusíme propláchnuté kroupy spolu a oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí. Přidáme zeleninu, kostky bujónu, zalijeme vodou a vaříme asi 30 minut. Podle chuti polévku okořeníme pepřem a majoránkou.

2

Nakonec přidáme na kostky nakrájené hovězí ve vlastní šťávě a jen prohřejeme.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept