Salát z vařeného hovězího masa - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z vařeného hovězího masa
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 18178 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
1 ks | Cibule |
0,5 kávová lžička | Cukr krupice |
1 kávová lžička | Hořčice |
400 g | Hovězí maso vařené |
5 polévková lžíce | Kečup |
100 g | Majonéza |
1 kávová lžička | Ocet kvasný lihový |
1 špetka | Pepř černý mletý |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 133,3mg |
Draslík | 54,6mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,5mg |
Vitamín E | 3,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cukr krupice, Majonéza, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Hovězí maso vařené, Kečup, Ocet kvasný lihový, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Salát z vařeného hovězího masa postup přípravy receptu:
1 | Majonézu promícháme s kečupem, hořčicí, octem, cukrem a pepřem. |
2 | Vařené hovězí maso nakrájíme na nudličky a spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí vmícháme do ochucené majonézy. |
3 | Nakonec salát podle chuti osolíme. |