Recept

Cibulový salát s vařeným candátem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 18183
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

300 g Candát obecný
5 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
10 ks Ředkvička
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 107 kcal
Kilojoule 447kJ
4% Sacharidy 14 g
3% Tuky 2 g
2% Sodík 35 mg
15% Bílkoviny 9 g

Cibulový salát s vařeným candátem postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli a omyté ředkvičky nakrájíme na tenká kolečka.

2

Uvařeného candáta vykostíme, nakrájíme na malé kousky a pokapeme citronovou šťávou. Maso zlehka promícháme s cibulí a ředkvičkami, upravíme na talířky a opepříme.

3

Nakonec salát pokapeme olejem.

Poznámka

Candáta můžeme uvařit den předem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept