Jednoduchý recept

Fenyklovo-jablkový salát s ovčím sýrem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (39%)
ID receptu: 18188
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Fenykl sladký - hlíza
2 ks Jablka
3 polévková lžíce Olej olivový
5 polévková lžíce Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
175 g Sýr ovčí tvrdý - Pecorino

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 395 kcal
Kilojoule 1 652kJ
5% Sacharidy 18 g
42% Tuky 31 g
3% Sodík 65 mg
27% Bílkoviny 15 g

Fenyklovo-jablkový salát s ovčím sýrem postup přípravy receptu:

1

Omytý a očištěný sladký fenykl svisle rozkrojíme na 4 díly a potom příčně na tenké plátky. Jablka omyjeme, neloupeme, odjádříme a nakrájíme na tenké půlměsíčky.

2

Fenykl, jablka, na hranolky nakrájený tvrdý ovčí sýr - pecorino dáme do mísy, zalijeme citronovou šťávou a olejem a vše promícháme. Dochutíme solí a pepřem a dozdobíme vyloupanými opraženými piniovými jádry a můžeme servírovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept