Jednoduchý recept

Hráškové soté s pršutem

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 26 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 18189

Ingredience

0,5 šálek Cibule perlová
260 g Hrášek
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Prosciutto sušené
1 polévková lžíce Provensálské koření
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 445kJ
8% Sacharidy 29 g
31% Tuky 23 g
6% Sodík 128 mg
17% Bílkoviny 9 g

Hráškové soté s pršutem postup přípravy receptu:

1

V pánvi na mírně rozehřátém oleji smažíme asi 3 minuty na kostičky pokrájené perlové cibulky doměkka. Přisypeme čerstvý vyloupaný hrášek a za míchání dusíme doměkka.

2

Přidáme máslo, na kostičky nakrájený pršut a vše promícháme a necháme 1 minutu pod poklicí dusit. Osolíme, opepříme, posypeme provensálským kořením a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept