Jednoduchý recept

Rezavá omáčka s topinkami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (39%)
ID receptu: 18194
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 stroužek Česnek
8 plátek Chléb toastový
1 kávová lžička Citronová šťáva
2 ks Paprika červená
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 266 kcal
Kilojoule 1 111kJ
13% Sacharidy 48 g
5% Tuky 4 g
27% Sodík 549 mg
19% Bílkoviny 11 g

Rezavá omáčka s topinkami postup přípravy receptu:

1

Do mixéru dáme všechny suroviny (hlavně 2 červené papriky, opečené, sloupnuté a zbavené semen) a rozmixujeme je na hladkou kaši, kterou osolíme a opepříme.

2

Hotovou rouille potřeme topinky, které podáváme k bujabese.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept