Recept

Hovězí biftečky s červenou cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 18200
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Cibule červená
1 polévková lžíce Citronová šťáva
400 g Hovězí maso zadní
4 polévková lžíce Kečup
30 g Máslo čerstvé
30 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 278 kcal
Kilojoule 1 164kJ
3% Sacharidy 12 g
17% Tuky 13 g
8% Sodík 170 mg
44% Bílkoviny 25 g

Hovězí biftečky s červenou cibulí postup přípravy receptu:

1

Omyté maso umeleme a promícháme se solí, pepřem, vejcem a 100 ml vody. Ze vzniklé hladké hmoty tvarujeme navlhčenýma rukama malé kulaté bifteky a zprudka je opečeme na oleji.

2

Na másle podusíme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme kečup, víno a citronovou šťávu. Dusíme tak dlouho, až se odpaří všechna tekutina.

3

Biftečky podáváme se smaženými hranolky nebo s dušenou rýží. Pokrm ozdobíme osmaženou cibulí a snítkou petrželky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept