Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18206

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
400 ml Kompot hruškový
2 polévková lžíce Kompot rybízový
500 ml Mléko polotučné
1 ks Pudinkový prášek - vanilkový
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 ks Vaječný žloutek slepičí
50 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 029kJ
13% Sacharidy 49 g
39% Tuky 30 g
5% Sodík 106 mg
13% Bílkoviny 8 g

Hrušky v krému postup přípravy receptu:

1

Z mléka, pudinkového prášku, žloutku a cukru uvaříme krém, který nalijeme do skleněných mističek.

2

Když krém částečně ztuhne, upravíme na něj poloviny kompotovaných hrušek naplněných rybízovým kompotem (nebo marmeládou).

3

Dezert ozdobíme ušlehanou smetanou a posypeme nastrouhanou čokoládou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept