Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18214

Ingredience

200 g Kapusta hlávková
20 g Krupky trhané
1 špetka Pepř černý mletý
30 g Rajčata
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 g Vepřové maso mleté
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 261 kcal
Kilojoule 1 093kJ
5% Sacharidy 19 g
19% Tuky 14 g
13% Sodík 269 mg
29% Bílkoviny 16 g

Sarma postup přípravy receptu:

1

Vnější kapustové (nebo zelné) listy spaříme horkou vodou a zbavíme silných žeber.

2

Vnitřní kapustové listy nadrobno nasekáme a smícháme s mletým masem, do poloměkka uvařenými krupkami, vejcem, solí a pepřem.

3

Směsí naplníme připravené listy, sbalíme je a převážeme nití. Závitky urovnáme do kastrolu, přidáme omytá, nakrájená rajčata a dusíme doměkka. Podle potřeby podlijeme trochou vody.

4

Podáváme jako samostatný pokrm bez přílohy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept