Recept

Gratinované plněné vepřové kotlety

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 18219

Ingredience

2 kávová lžička Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
1 ks Okurky nakládané
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
100 g Párky jemné
20 g Sádlo škvařené
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 352 kcal
Kilojoule 1 473kJ
1% Sacharidy 3 g
32% Tuky 24 g
64% Sodík 1 g
50% Bílkoviny 28 g

Gratinované plněné vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Omyté kotlety vykostíme, tuk na okrajích odstraníme a do masa vyřízneme plochou kapsu.

2

Kapsy vymažeme hořčicí a naplníme párkem nakrájeným na kolečka a na plátky nakrájenou okurkou. Upevníme jehlami na závitky. Kotlety osolíme, poprášíme moukou a mletou paprikou a opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle na pánvi.

3

Maso přendáme na jinou pánev, posypeme nastrouhaným sýrem a poklademe vločkami másla. Chvíli gratinujeme v silně vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept