Jednoduchý recept

Okouni se sardelovou pastou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 18243

Ingredience

100 g Máslo čerstvé
1200 g Okoun říční
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Sardelová pasta
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 313 kcal
Kilojoule 1 310kJ
0% Sacharidy 0 g
22% Tuky 17 g
6% Sodík 129 mg
69% Bílkoviny 39 g

Okouni se sardelovou pastou postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené okouny potřeme uvnitř i na povrchu sardelovou pastou a máslem. Vložíme je na pekáč a pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka.

2

Upečené okouny podle chuti osolíme a před podáváním posypeme nasekanou petrželkou a přelijeme šťávou z pečení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept