Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18247

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1000 g Králičí maso
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná
500 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 673 kcal
Kilojoule 2 814kJ
1% Sacharidy 4 g
65% Tuky 49 g
20% Sodík 400 mg
94% Bílkoviny 53 g

Králičí pečeně postup přípravy receptu:

1

Očištěného a omytého králíka naporcujeme, do masa vetřeme sůl a pepř a porce pokapeme citronovou šťávou.

2

Maso po všech stranách opečeme na másle dozlatova a podlijeme trochou vody. Přidáme smetanu a králíka pečeme v troubě doměkka. Během pečení maso poléváme vypečenou šťávou se smetanou.

3

Při podávání posypeme každou porci nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept