Recept

Smažené tilapie na houbách

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 27 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 18250

Ingredience

1 ks Citrony
1 kávová lžička Kmín římský
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
600 g Okouník mořský
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
104 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 175 kcal
Kilojoule 731kJ
1% Sacharidy 5 g
6% Tuky 5 g
9% Sodík 174 mg
52% Bílkoviny 29 g

Smažené tilapie na houbách postup přípravy receptu:

1

Filety tilapií (nebo i okouna) z obou stran osolíme, pokmínujeme a opepříme. V pánvi rozpálíme 1 lžíci másla a olej, přidáme na plátky nakrájené a očištěné malé žampiony a smažíme asi 2 minuty doměkka. Posolíme, opepříme a přidáme nadrobno nasekanou čerstvou petržel. Směs vložíme na talíř a dáme do tepla.

2

Na prázdnou pánev dáme 1 lžíci oleje a na rozpáleném prudce smažíme 2-3 minuty po každé straně rybí filety.

3

Na talíř upravíme připravené žampiony a na ně položíme filet. Ozdobíme nadrobno nasekanou petrželí a klínky citronu, ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept