Jednoduchý recept

Telecí řízek na hořčici po francouzsku

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 18253

Ingredience

3 polévková lžíce Hořčice kremžská
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
4 ks Telecí kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

49% Kalorie 959 kcal
Kilojoule 4 013kJ
1% Sacharidy 2 g
39% Tuky 29 g
42% Sodík 842 mg
288% Bílkoviny 162 g

Telecí řízek na hořčici po francouzsku postup přípravy receptu:

1

Nejdříve osušíme natenko rozklepané telecí kotlety, a potom je z obou stran potřeme hořčicí.

2

V pánvi rozehřejeme olej a máslo, dáme tam kotlety a prudce je smažíme asi 5 minut po každé straně dozlatova. Servírujeme ihned.

Poznámka

Takto můžeme upravit i řízky z kuřecího, či krůtího masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept