Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18269
Kategorie: Maso

Ingredience

7 ks Cibule
50 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
3 ks Petržel kořen
80 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vepřové kotlety
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 510 kcal
Kilojoule 2 134kJ
7% Sacharidy 25 g
44% Tuky 33 g
16% Sodík 325 mg
46% Bílkoviny 26 g

Valonské kotlety postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti a po obvodu nařízneme. Kotlety naklepeme a opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle. Vyjmeme je a přendáme na nahřátou mísu.

2

Na zbylém sádle osmahneme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli dozlatova, vmícháme hladkou mouku a znovu osmahneme. Podlijeme horkou vodou, osolíme, opepříme a přilijeme víno. Vložíme zpět kotlety a zvolna dusíme doměkka.

3

V osolené vodě uvaříme očištěnou petržel a nakrájíme ji na plátky. Osmahneme je na rozehřátém másle a přidáme do hotového pokrmu.

4

Podáváme se špagetami, které před podáváním nakrájíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept