Jednoduchý recept

Krůtí maso s jarní zeleninou

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 18282

Ingredience

4 ks Cibule
2 šálek Hrachové lusky
2 šálek Hrášek mražený
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
4 ks Krůtí prsa
4 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
250 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 845 kcal
Kilojoule 3 536kJ
11% Sacharidy 39 g
61% Tuky 46 g
24% Sodík 487 mg
120% Bílkoviny 67 g

Krůtí maso s jarní zeleninou postup přípravy receptu:

1

Rozklepané krůtí řízky z obou stran posolíme, popaprikujeme a popepříme.

2

V pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a na nich osmažíme z každé strany řízky dozlatova. Vyndáme je do tepla.

3

Zbývající olej nalijeme do prázdné pánve a restujeme na něm na tenká kolečka nakrájenou cibuli asi 4 minuty doměkka. Přidáme hrášek a hráškové lusky a restujeme vše asi 1 minutu, aby se směs prohřála. Zalijeme smetanou a vaříme asi 4 minuty do zhoustnutí.

4

Do pánve dáme připravené řízky. Omáčku dosolíme, dopepříme a dochutíme koriandrem a ještě 2 minuty povaříme a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept