Jednoduchý recept

Lyonské vepřové kotlety

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18283
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory vařené
3 ks Cibule
1 polévková lžíce Pažitka
1 kávová lžička Sůl
80 g Tuk
4 ks Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 202kJ
8% Sacharidy 27 g
12% Tuky 9 g
25% Sodík 493 mg
41% Bílkoviny 23 g

Lyonské vepřové kotlety postup přípravy receptu:

1

Kotlety omyjeme a do poloviny odřízneme maso od kosti. Naklepeme, po okrajích nařízneme, osolíme a na rozehřátém tuku opečeme po obou stranách. Kotlety přendáme do nahřáté mísy.

2

Na zbylém tuku osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a uvařené, studené brambory.

3

Kotlety pokryjeme osmaženou cibulí a obložíme na kolečka nakrájenými, opečenými bramborami. Posypeme nakrájenou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept