Recept

Marinovaná vepřová pečeně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18287
Kategorie: Maso

Ingredience

400 g Brambory
2 stroužek Česnek
8 ks Cibulka jarní
4 polévková lžíce Kečup
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Med včelí
7 ks Nové koření celé
1 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tymián sušený
600 g Vepřová pečeně
400 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 706 kcal
Kilojoule 2 953kJ
9% Sacharidy 31 g
60% Tuky 45 g
15% Sodík 297 mg
49% Bílkoviny 28 g

Marinovaná vepřová pečeně postup přípravy receptu:

1

Omytou pečeni vložíme do kameninové mísy a zalijeme marinádou připravenou smícháním vína, kečupu, medu, utřeného česneku, soli, tymiánu a nového koření. Přikryjeme a necháme v chladu marinovat asi 20 hodin.

2

Maso přendáme do kastrolu nebo do remosky, přelijeme přecezenou marinádou a pečeme do poloměkka.

3

Potom k masu přidáme oloupané, na plátky nakrájené brambory a oloupané cibulky. Podlijeme horkou vodou a dopečeme doměkka.

4

Maso naporcujeme a obložíme bramborami se šťávou, cibulkami a plátkem másla. Podle chuti přisolíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept