Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 18298
Kategorie: Maso

Ingredience

3 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Párky jemné
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 271 kcal
Kilojoule 1 134kJ
2% Sacharidy 7 g
19% Tuky 14 g
25% Sodík 496 mg
52% Bílkoviny 29 g

Panenské ražniči postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na menší kousky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme.

2

Párky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a střídavě s kousky masa napichujeme na jehly. Ražniči potřeme olejem a grilujeme po všech stranách.

3

Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept