Panenské ražniči - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Panenské ražniči
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | ruze |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 18298 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
3 ks | Cibule |
2 polévková lžíce | Olej rostlinný |
2 ks | Párky jemné |
1 špetka | Pepř černý mletý |
1 kávová lžička | Sůl |
500 g | Vepřová panenka |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 61,3mg |
Draslík | 759,2mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 1,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,6mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Olej rostlinný, Sůl, Vepřová panenka mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Párky jemné, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Panenské ražniči postup přípravy receptu:
1 | Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na menší kousky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme. |
2 | Párky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a střídavě s kousky masa napichujeme na jehly. Ražniči potřeme olejem a grilujeme po všech stranách. |
3 | Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou. |