Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18303

Ingredience

3 ks Bobkový list
300 g Cibule
2 ks Hřebíček
5 ks Nové koření celé
125 ml Ocet kvasný lihový
5 ks Pepř černý celý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Telecí koleno
1,5 l Voda pitná
300 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 909kJ
12% Sacharidy 43 g
12% Tuky 9 g
22% Sodík 447 mg
99% Bílkoviny 55 g

Telecí koleno nakyselo postup přípravy receptu:

1

Vodu se solí, octem a kořením přivedeme k varu, chvíli povaříme. Do vývaru vložíme očištěné telecí koleno, přiklopíme pokličkou a zvolna vaříme, až maso půjde oddělit od kostí (nejméně 2 hodiny).

2

Očištěnou zeleninu nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli na kroužky, přibližně 20 minut před koncem vaření přidáme do vývaru k masu.

3

Měkké maso vyjmeme, oddělíme od kostí, naporcujeme a přelijeme vývarem.

4

Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem a hořčicí.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept