Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 18312

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 špetka Koriandr mletý
1 kávová lžička Koření grilovací
1 polévková lžíce Med včelí
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Tymián sušený
600 g Vepřová žebra
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 486 kcal
Kilojoule 2 035kJ
1% Sacharidy 5 g
54% Tuky 40 g
6% Sodík 120 mg
43% Bílkoviny 24 g

Kovářská žebírka postup přípravy receptu:

1

Vepřová žebra vcelku omyjeme a osušíme.

2

Připravíme marinádu smícháním koriandru, tymiánu, grilovacího koření, medu, prolisovaného česneku, oleje a citronové šťávy. Nalijeme na maso a necháme marinovat 24 hodin.

3

Žebírka zvolna grilujeme asi 45 minut.

Poznámka

Množství surovin na marinádu můžeme podle chuti upravit. Podáváme s chlebem, pikantními omáčkami a čerstvou zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept